Норвежкият политик Бьорнар Мокснес не може да се откаже от

...
Норвежкият политик Бьорнар Мокснес не може да се откаже от
Коментари Харесай

„Съжалявам, имам саморазрушително поведение“: Норвежки политик краде сирене и сьомга от магазин

Норвежкият политик Бьорнар Мокснес не може да се откаже от кражбите. През лятото той подаде оставка като водач на норвежката лява партия, откакто открадна чифт скъпи слънчеви очила на интернационалното летище в Осло. Но той и до през днешния ден е народен представител и член на комисия.

Сега е открито, че през последните два месеца Мокснес пет си е вземал сирене и сьомга в супермаркет, като е „ забравял “ да заплати. Както през лятото, по този начин и в този момент политикът е излязъл в отпуск по болест.

Регулаторният орган не утвърждава потреблението на местоположението на потребителите за ориентиране на реклами

„ Много ми е мъчно да призная както пред себе си, по този начин и пред другите, че имам проблем с психологичното здраве. Но желая и би трябвало да направя нещо по въпроса. Получавам помощ. Имах няколко сложни години, които доведоха до саморазрушително държание “, споделя то пред изданието VG.

41-годишният Бьорнар Мокснес е разпитан от полицията и е освободен против санкция, защото става въпрос за дребни обири - никоя от стоките не надвишава сумата от 50 евро. Норвежкият политик би трябвало да заплати 15 000 крони -  или 1264 евро.

„ Много скърбя, че разочаровах доста хора и че това пречи на работа, която партията прави “, разяснява Мокснес в профила си във Facebook.

Глобалната стопанска система употребява към 50 милиона тона от скъпия минерал всяка година

За малко време обявата му събира на 400 коментара - съвсем всички са позитивни и с пожелания за здраве. Повечето хора в мрежата му благодарят за откровеността и пишат, че изпитват огромно почитание към него.

Мокснес е в отпуск по болест до края на месеца. След това желае още веднъж да се концентрира върху политическата си работа.

„ Мисля, че проблемите ми натовариха на първо място персоналния ми живот “, споделя той.

Норвежецът е безапелационен, че желае да се върне на работа и да способства за работата на партията му в Народното събрание.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР