Норвежкият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изрази щастието си

...
Норвежкият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изрази щастието си
Коментари Харесай

Холанд: Полуфинали, идваме

Норвежкият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изрази щастието си от класирането на британския отбор за полуфиналите в Шампионската лига. 

Манчестър Сити направи тъждество 1:1 при гостуването си на Байерн Мюнхен на четвъртфиналите и продължи напред в шампионата с общ резултат 4:1. Холанд пропусна дузпа, само че по-късно в мача се разписа против немския гранд. 
 Холанд умъртви нежните очаквания на Байерн, Ман Сити ще има късмет да си отмъсти на Реал Мадрид Холанд умъртви нежните очаквания на Байерн, Ман Сити ще има късмет да си отмъсти на Реал Мадрид
" Полуфиналите, идваме ", написа норвежецът в обществените мрежи и изрече благодарности към последователите на Сити. " Благодаря за поддръжката на всички почитатели, които пътуваха до Мюнхен ", добави 22-годишният Ерлинг Холанд. Манчестър Сити ще се изправи против Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига.
 Де Бройне: Холанд е класа Де Бройне: Холанд е класа
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР