Норвежки полицаи откриха в частен дом в южната част на

...
Норвежки полицаи откриха в частен дом в южната част на
Коментари Харесай

Норвегия на косъм от голям, терористичен акт! Откриха материали за мощна бомба в частен дом

Норвежки служители на реда откриха в частен дом в южната част на страната огромно количество субстанции, които могат да бъдат употребявани за основаване на мощно взривно устройство.

От полицейското ръководство на окръг Ауст Агдер потвърдиха, че в четвъртък вечерта в къща в гр. Евге е осъществен обиск, само че се въздържаха от детайлности. Службата за сигурност на полицията, една от дилемите на която е битката против тероризма, заяви, че е била осведомена за резултата от интервенцията. Според уеб страницата на вестник " Агдерпостен ", в интервенцията са взели участие експерти от Осло и пожарникари.

Телевизия TV2 заяви, че полицията е задържала няколко души, само че решение за тяхното задържане към момента не е взето от локалния съд.

По-рано " Агдерпостен " написа, че на територията на същия окръг в сряда са арестувани двама чужденци, които са обвинени в нарушение на разпоредбите за експорт на оръжие. Те законно са придобили стрелково оръжие в Норвегия, само че са го изпратили в чужбина в нарушаване на локалните закони. Засега не е известно дали има връзка сред двата случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР