Норвежката принцеса Марта Луиз, която е сгодена за самопровъзгласил се

...
Норвежката принцеса Марта Луиз, която е сгодена за самопровъзгласил се
Коментари Харесай

След като се сгоди за шаман: Принцесата на Норвегия се отказа от официалните си функции

Норвежката принцеса Марта Луиз, която е сгодена за самопровъзгласил се шаман и поддържа противоречиви различни лечения, се отхвърля от формалните си функционалности, с цел да бъдат разграничени по-добре персоналните й убеждения от отговорностите й в кралското семейство, оповестиха Агенция Франс Прес и АП, базирайки се на кралския замък.

" Принцесата и годеникът й Дурек Верет желаят по-ясно да разграничат личните си действия и кралското семейство ", се споделя в изказване на двореца.

" Това значи, наред с другото, че те повече няма да употребяват купата принцеса и няма да загатват членовете на кралското семейство в обществените мрежи, в медийни продукции или в други търговски действия ", написа кралското семейство, като въпреки всичко прецизира, че Марта Луиз резервира купата си принцеса.

Принцесата, която е четвърта по ред в наследяването на норвежкия трон, желае да стартира нов живот със самопровъзгласилия се нравствен лидер Дурек Верет, който е известен в Холивуд. Двамата оповестиха годежа си през юни. Най-малко една фондация, на която Марта Луиз беше патрон, приключи връзките си с нея. Тя е уведомила и другите организации, на които е патрон, че се отхвърля от тази роля, която беше главната в формалните й отговорности.

Марта Луиз е считана за ексцентрична в скандинавското кралство, защото твърди, че може да поддържа връзка с ангели - заложба, която се пробва да споделя посредством курсове и издаване на книги.

Дурек Верет назовава себе си " шаман от шесто потомство " и причислява към почитателите си звезди като Антонио Бандерас и Гуинет Палтроу.

В книгата си " Spirit Hacking " да вземем за пример той предлага извършения за заличаване на " вагиналния отпечатък " на дами, които са имали многочислени полови сътрудници, и твърди, че ракът е избор.  

В официалното съобщение от двореца Марта Луиз споделя, че " осъзнава смисъла на знанията, учредени на научни проучвания ". " Вярвам обаче, че има и съставни елементи на положителния живот и положителното физическо и психическо здраве, които не могат да бъдат систематизирани толкоз елементарно в научно проучване ", прибавя тя. " Духовността, близостта с други хора и животни, йогата и медитацията " могат да бъдат спомагателни фактори, както и " топлината на ръката, акупунктурната игла, кристалът ".

Принцесата декларира, че има намерение да прави разлика сред себе си " като частно лице " и като член на кралското семейство, като приканва за почитание към персоналните й възгледи, " без да се постанова други да дават отговор за тях ".

Като нетипична двойка, Марта Луиз и годеникът й се борят да завоюват сърцата на норвежците. Според последните изследвания повече от половината от тях биха желали тя да се откаже от купата си принцеса.

Дъщерята на крал Харалд V се разведе с първия си брачен партньор, който по-късно се самоуби. Тя към този момент се е отказала от множеството си трофеи, в това число и от тази на " кралско височество ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР