Норвежката Марте Олсбу Рьозеланд спечели спринта на 7.5 км от

...
Норвежката Марте Олсбу Рьозеланд спечели спринта на 7.5 км от
Коментари Харесай

Норвежката Марте Олсбу Рьозеланд спечели спринта в Оберхоф

Норвежката Марте Олсбу Рьозеланд завоюва спринта на 7.5 км от Световната купа по биатлон, извършен в немския зимен център Оберхоф.
 Попов записа 18-о време в Мадона ди Кампильо
Попов записа 18-о време в Мадона ди Кампильо

Алберт се класира 28-ми в първия манш

Въпреки гъстата мъгла и ветровитото време норвежката смъкна всичките 10 цели и измина дистанцията 22:04.9 минути. Това е първи триумф за Рьозеланд и четвърта в кариерата й. Тя пропусна предходните надпревари във Франция, тъй като главната ѝ цел е Световната купа.

Втора на 33.1 секунди с една неточност в стрелбата приключи представителката на домакините Денизе Херман. Жюли Симон (Франция) се класира на трето място с закъснение от 47.4 секунди и също с една неточност.

Носителката на Световната купа Доротея Вирер (Италия) остана четвърта една пропусната цел. Тя усили преднината си в генералното класиране на 20 точки пред Тирил Екхоф (Норвегия), която е пета с две неточности в стрелбата. Екхоф беше спечлила предходните 4 надпревари за Световната купа.

Милена Тодорова приключи 77-а с пет неточности в стрелбата на 4:18.6 минути. Мария Здравкова е 87-а с три пропуснати цели и закъснение от 4:49.9 минути от Рьозеланд. Дафинка Коева е 89-а от 100 финиширали с четири неточности на 5:02.4 минути.

Доротея Вирер е лидерка в генералното класиране след осем надпревари с 347 точки, следвана от Екхоф с 327 точки и Ингрид Тандреволд (Норвегия) с 289 точки, която се провали през днешния ден. Милена Тодорова е на 76-а позиция с 2 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР