Норвежецът Йоханес Тингес Бьо спечели спринта на 10 км от

...
Норвежецът Йоханес Тингес Бьо спечели спринта на 10 км от
Коментари Харесай

Бьо спечели спринта в Хохфилцен, Илиев и Синапов се класираха за преследването

Норвежецът Йоханес Тингес Бьо завоюва спринта на 10 км от Световната купа по биатлон в Хохфилцен, Австрия. Никой от българите не съумя да влезе в зоната на точките, само че Владимир Илиев и Антон Синапов се класираха за преследването.

Бьо позволи една неточност във втората пукотевица и приключи с време 25:07,8 минути. Втори, на 7,8 секунди, остана Симон Дестьо от Франция, който също направи една неточност на рубежа. Третото място е за русната Александър Логинов, който повали и десетте цели, само че изостана на 14,6 секунди от спечелилия.

Владимир Илиев направи две неточности в първата пукотевица и една във втората и остана на 43-о място в класирането, на 1:40,6 от Бьо. Антон Синапов е на 46-ата позиция с един пропуск в стрелбата.

Красимир Анев е 72-и с една неточност, а Димитър Герджиков е на №91 в класирането с три пропуснати цели.

Водачът в генералното класиране преди днешния старт Мартен Фуркад (Франция) приключи на 10-о място и по този начин сдаде лидерската позиция.

След първите три самостоятелни старта за сезона води Йоханес Тингес Бьо със 151 точки, пред Дестьо със 135 и Фуркад със 131.

От българите на първо време е Владимир Илиев, който е 30-и с 31 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР