Норул Махджабин Хасан от град Орландо, щата Флорида, възнамерява да

...
Норул Махджабин Хасан от град Орландо, щата Флорида, възнамерява да
Коментари Харесай

Американка сключва брак с компютърната игра Тетрис

Норул Махджабин Хасан от град Орландо, щата Флорида, има намерение да се омъжи за играта " Тетрис ", откакто прекъсна дългогодишната си връзка с калкулатор на име Пиер, написа в. " Метро ".

20-годишната дама даже се преименувала на Фрактал Тетрис Хуракан. Американката с азиатски корени стартирала връзката си с " Тетрис " през септември 2016 година. Сега тя прекарва с играта по 12 часа дневно, като се забавлява с нея на разнообразни уеб сайтове, на смарт телефона си и на нейната конзолка " Геймбой ". Девойката обича да допира копчетата й и я прибирала в леглото си. Фрактал е затрупана с тематични предмети, свързани с " Тетрис ". Някои от тях са обичаната й възглавница и нощната й лампа. В уеб страницата " Спринт " тя е завършвала играта с най-хубавото си достижение - 49,53 секунди, предава Българска телеграфна агенция.

Във физически проект Фрактал изпитва същото задоволство от " Тетрис ", каквото другите реализират посредством сантиментална връзка. Веднага откакто се дипломира, девойката има намерение да се омъжи за конзолката си.

Преди това ексцентричната дама поддържала дългогодишна връзка с калкулатора Пиер, кръстен на името на математика Пиер дьо Ферма. Но тяхната идилия завършила, откакто Фрактал провокирала късо съединяване на машинката и я намокрила при разчистване.

Бъдещата младоженка е огромен почитател на математиката. Преди Пиер, тя си имала алъш-вериш с осцилоскоп на име Бракстън.

тагове компютърна игра тетрис американка женитба
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР