Нормално връчен мандат. Не съм оптимист, защото между отделните партии

...
Нормално връчен мандат. Не съм оптимист, защото между отделните партии
Коментари Харесай

Рашидов: Има способни и образовани хора, които могат да направят правителство

Нормално връчен мандат. Не съм оптимист, тъй като сред обособените партии има напрежение. Важно е да се види, че в България има способни хора, образовани и надарени, които могат да създадат държавно управление. България не е лишена от опцията да се ръководи, само че дали ще стане при тази борба, не ме прави доста оптимист.

Това съобщи ръководителят на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов във връзка връчването на първия изследователски мандат и дали съгласно него ще бъде формирано държавно управление, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ България има висок потенциал, след толкоз политически препирни, това е един прекрасен знак, че има къде да бръкнеш, с цел да извадиш човек заслужен, човек можещ. Знаете, проф. Габровски е един извънреден български доктор “, сподели Рашидов във връзка претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски.

По думите на ръководителя на Народното събрание може да се направи и експертен кабинет, само че по-важно е някой да мисли за страната и страната да може да върви напред.

Той е безапелационен, че сега минимум на българското общество е належащо да си демонстрираме „ кирливите ризи “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР