Нормално проходими са пътищата на територията на Кюстендилска област, при

...
Нормално проходими са пътищата на територията на Кюстендилска област, при
Коментари Харесай

Проходими при зимни условия са и пътищата в Кюстендилско

Нормално проходими са пътищата на територията на Кюстендилска област, при зимни условия. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областното пътно ръководство /ОПУ/ в Кюстендил. Около 15 см е снежната завивка в града, на по-високите места тя доближава до 25 см. Няма затворени пътища и въведени ограничавания все още, увериха от ОПУ.

Възстановено преди към час е и придвижването към Република Северна Македония; през вчерашния ден, поради разчистване, пунктът "Деве хълм " беше затворен за товарни коли над 12 тона. През пункта се пропускаха единствено рейсове и леки коли, а камионите се отбиваха на паркинги отвън пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт "Гюешево ".

Общо 39 машини почистват пътищата в региона сега, сподели още дежурният в ОПУ.

Няма сигнали за непроходими пътища или за бедстващи хора, сподели за Българска телеграфна агенция Ивайло Чалъков, специалист в направлението "Отбранителна и мобилизационна подготовка " към община Кюстендил. Той моли водачите да бъдат готови за зимни условия, преди да тръгнат на път.

"Снегът продължава да вали, само че няма заледявания ", уточни Чалъков. Той заяви, че няма и сигнали за повреди, като се изключи един - за прекратено електрозахранване в част на Кюстендил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР