Нормално ми е кръвното. За годините е нормално – 130

...
Нормално ми е кръвното. За годините е нормално – 130
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Пак бих изгонил Нинова

Нормално ми е кръвното. За годините е обикновено – 130 на 90. Това сподели някогашният ръководител на Народното събрание Димитър Главчев в ефира на bTV, правейки равносметка на напускането си на Народното събрание.

„ Разбира се, отново щях да изгоня Корнелия Нинова. Щях да изгоня всеки един депутат, който не съблюдава правилника за реда в националното заседание. Ролята на ръководителя е тази – да съблюдава правилника “, сподели още Главчев, разяснявайки решението си да в профил водача на Българска социалистическа партия от две съвещания на Народното събрание. „ Какъв образец дават народните представители, които коват законите, в случай че не съблюдават правилника “, попита още той.

По думите му, всичко, което той е направил, в тази поредност от събития, би го направил по същия метод. Главчев отхвърли, че е подал оставка под натиска на премиера Бойко Борисов. „ Ако смятате за подсещане? Ние говорихме с премиера, като ръководител на партия. Държа тъкмо да се отразил. Още в самото събиране на председателския, съвет той сподели, че е тук като водач на партия. Това никой не го е споделил това.

Премиерът не е оказал никакво влияние върху ръководителя на Народно събрание. Той също се обърна към водача на Българска социалистическа партия – госпожа Нинова, и сподели дали може да се излезе от обстановката по някакъв различен метод, а не ръководителят на Народно събрание да подава оставка. Нинова изрично съобщи „ не “.

Надявам се тя да го удостовери. Макар, че Нинова има разнообразни дейности, когато е пред камера, и когато не е пред камера “, сподели Главчев. Бившият ръководител на Народно събрание също отхвърли да е бил рискуван в името на малко помирение сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. „ Нито за миг не съм се чувствал жертва. Оставката е персонален акт. Всеки човек самичък взема решение по какъв начин би трябвало да постъпва. Оставката е надълбоко персонален акт. Не се усещам изхарчен от ГЕРБ “, сподели той.

Главчев призна, че е останал в Народното събрание, тъй като му се обадили доста гласоподаватели, които му споделили да остане в Народното събрание, тъй като са дали своят вот за него. „ Не може да ни предадеш. Това е много сериозен мотив “, разясни той.
тагове димитър главчев корнелия нинова национално събрание
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР