Нормално, когато има политическо обсъждане по важни въпроси, да започне

...
Нормално, когато има политическо обсъждане по важни въпроси, да започне
Коментари Харесай

И Денков призова за разговори за ротацията след челните сблъсъци

Нормално, когато има политическо разискване по значими въпроси, да стартира с преден , с доста страсти и чувство за невъзможност. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков преди съвещанието на Министерски съвет. Думите му идват вследствие на политическите конфликти към на ПП-ДБ по отношение на ротацията и в некоалицията - ГЕРБ-СДС да я подпишат.

По думите му обикновено е след първия конфликт страните да седнат на масата на договарянията и да намерят тези общи механизми и решения, които да реализират набелязаните общи цели. Това чакат хората от нас през днешния ден - през рационални причини и спокоен звук да се намерят правилните решения, с цел да може да се продължи напред с промените . Почти 9 месеца държавното управление работи и има резултати в извънредно комплицирана политическа структура заради обстоятелството, че показахме, че можем да води разговор между тях, заинтригуваните страни и сътрудниците. Показахме, че можем да взимаме решения в интерес на хората, уточни Денков.
 Лена Бориславова: И след едни избори на масата ще са регулатори и правосъдна система
Лена Бориславова: И след едни избори на масата ще са регулатори и правосъдна система

ПП-ДБ не поставяли ултиматум на ГЕРБ-СДС, а предложили преговорна рамка

Днес Министерски съвет ще гласува бюджета на Фонд " Сигурност на електроенергийната система ", ще утвърди и средства за осъществяване на плануваната капиталова стратегия на общините. Важно е да продължим напред, с цел да може да вършим уверени крачки на европейското развиване на тази България, в която желаеме да живеем всички дружно, акцентира Денков.
 От Борисов струи отчаяние от ПП-ДБ
От Борисов струи отчаяние от ПП-ДБ

Провалят градежа на нуклеарната централа, а това не е добър знак
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР