Нормално е всяко ново правителство и всеки министър да подсигури

...
Нормално е всяко ново правителство и всеки министър да подсигури
Коментари Харесай

Христо Проданов: Слави Трифонов да обясни защо не направи обединение като президента

Нормално е всяко ново държавно управление и всеки министър да подсигури екипа, с който желае да работи. Така Христо Проданов от Българска социалистическа партия разяснява обстановката с в държавната администрация след идването на служебното държавно управление.
Проданов сподели и друго - не е отхвърлен моделът ГЕРБ, като даде образец с " Ломския край ", в Монтанско - обадил се в локалното Министерство на вътрешните работи за пазаруване на гласове, с конкретика и нищо не било подхванато. И насочи към Слави Трифонов - да изясни за какво не направил такова обединяване, каквото съумял президентът.
 Служебният министър на защитата се контузи на първото съвещание на Министерски съвет Служебният министър на защитата се контузи на първото съвещание на Министерски съвет
Служебният министър на защитата Георги Панайотов се контузи на първото съвещание на кабинета в постройката на " Дондуков " 1, сподели самият т...
Грозно прогонване не би трябвало да има, само че би трябвало да има експерти, които да върнат държавността, съобщи Проданов пред Нова телевизия.
Що се отнася до състава на служебното държавно управление, Проданов изрази удовлетворение, само че и предизвести, че не би трябвало да се чака доста. Янаки Стоилов получи глоба от Българска социалистическа партия да заеме поста на правосъден министър, сподели Проданов и отхвърли да е имало възбрана на социалистите Деница Златева да влезе в служебния кабинет, тъй като не била питала. Има решение на равнище партия – в случай че има потребност от специалисти в държавното управление, подготвени сме да предоставим, посочи Проданов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР