Нормално е, преди да отидем при президента, да имаме стиковане

...
Нормално е, преди да отидем при президента, да имаме стиковане
Коментари Харесай

Асен Василев: Преди да отидем при президента е нормално да се стиковаме с ДБ и БСП


Нормално е, преди да отидем при президента, да имаме стиковане на позиции в границите на ръководещата коалиция.

Така Асен Василев изясни решението на " Продължаваме промяната " преди срещата с Румен Радев да бъдат извършени съвещания с " Демократична България " и Българска социалистическа партия, както и с самостоятелните депутати за съставянето на кабинета в границите на 47-ото Народно заседание, съобщи.

Вицепремиерът изясни, че ще предложат на сътрудниците ясна законодателна стратегия за асимилиране на европейските средства и за осъществяване на правосъдна промяна .

Припомняме ви, че вчер а Политическа партия и Българска социалистическа партия не се отзоваха на поканата на президента за съвещания преди новата парламентарна рулетка за връчване на мандат за държавно управление. Двете партии оповестиха, че ще беседват с Радев след завръщането му от Испания в края на седмицата. По-рано през днешния ден обаче президентът Румен Радев разгласи, че е завършил консултациите си с парламентарно показаните партии.

Това значи, че Радев няма да организира съвещания с „ Продължаваме промяната ” и Българска социалистическа партия, които отхвърлиха да се явят при него в понеделник с претекст, че би трябвало да бъде дефинитивно призната актуализацията на бюджета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР