Нормално е опозицията да заплашва с предсрочни избори. Дали ще

...
Нормално е опозицията да заплашва с предсрочни избори. Дали ще
Коментари Харесай

Атаките на Корнелия Нинова сближавали ГЕРБ и патриотите

Нормално е опозицията да заплашва с предварителни избори. Дали ще има такива зависи от един фактор - дали обединението ще се разпадне. Атаката на Корнелия Нинова не води до делене на ръководещите, а в противен случай - притиска ГЕРБ и Патриотите един към различен .

Това разяснява социологът Андрей Райчев в утринния блок на Нова телевизия.

 Нинова: Политическата класа не желае да се бори с корупцията
Нинова: Политическата класа не желае да се бори с корупцията

Само Нинова и Радев " за " проверяващ антикорупционен орган

От своя страна Георги Харизанов от Института за дясна политика посочи, че казусът с офанзивите на Корнелия Нинова е, че липсва чувството за достоверна идея и за това за какво Българска социалистическа партия би била по-добра ръководеща партия .

" Няма такова чувство. Извънпарламентарните партии може да нямат политическа тежест, само че имат правдива идея. Там има хора, които имат цялостното съображение да приказват за битка с корупцията. Докато Корнелия Нинова да приказва за битка с корупцията е необичайно - съгласно мен тя влага някаква подигравка или лукавщина в това ", разяснява Харизанов.

" Десните правеха две неща по едно и също време - Борисов ту беше мутрата, ту техният любим, с който дружно ще победят комунизма. Това изяде главата на синьото . Това е шизофрения и се дължи на манията им за свръхвеличие. Сега обаче най-сетне отиват на стабилната позиция " Долу Борисов ". Това е перспективно, само че би трябвало да наберат мощ ", разяснява още Андрей Райчев.

 Нинова дава Делян Добрев на Конституционния съд
Нинова дава Делян Добрев на Конституционния съд

Българска социалистическа партия била призвана да бъде опция за модела на ръководство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР