Нормално е Нинова, Петков и Василев да се срещат след

...
Нормално е Нинова, Петков и Василев да се срещат след
Коментари Харесай

Христо Проданов: Принудителното налагане на България от страна на ЕС да приеме Истанбулската конвенция не е добър подход

" Нормално е Нинова, Петков и Василев да се срещат след края на договарянията, а те са били толкоз късно, тъй като диалозите по тематика " Култура " са свършили в 22 часа ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по Нова Нюз Христо Проданов, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

" Червените линии на Българска социалистическа партия в диалозите за сформиране на държавно управление са позицията за районен съд Македония, Истанбулската спогодба и обществената ангажираност - на това акцентираме в договарянията ", добави той.
" Те би трябвало да спазят условията. Има индикации, че при договарянията за държавно управление нашата позиция се регистрира. Ние поддържаме европейското бъдеще на районен съд Македония, само че не за сметка на българската история ", съобщи още Проданов.

За него насилственото налагане на България от страна на Европейски Съюз да одобри Истанбулската спогодба, прокарваща джендър идеологията, не е добър метод.
Проданов съобщи още, че се работи интензивно по политики и не е имало до момента диалози за министри. Според него Корнелия Нинова би се справила сносно като ръководител на Народното събрание, само че договаряния за този пост също не са водени.

" Решенията в Българска социалистическа партия се вземат от Националния съвет и ние ще следваме този метод, както за решенията за политиките, по този начин и за персоналните кандидатури ", безапелационен е Христо Проданов. " Със сигурност ще се постараем пенсионерите да не бъдат ощетени по никакъв метод за месец януари ", акцентира социалистът.
Относно идния избор на нов водач на столетницата, Христо Проданов счита, че няма неприятно Крум Зарков да се яви като претендент, както и всеки различен, който счита, че е кадърен и има качества за това.
На въпрос дали Нинова ще се включи в лидерската борба след 22 януари, Проданов съобщи, че тя не им е съобщила желанието си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР