Нормално е Левски като магнит да привлича играчите от провинцията.

...
Нормално е Левски като магнит да привлича играчите от провинцията.
Коментари Харесай

Пазарджик урежда Левски с капитани

Нормално е Левски като магнит да притегля играчите от провинцията. А в богата клубна история не един или двама са правили сполучлива кариера на " Герена ". Някои даже са идвали там още като деца, откакто са хванали окото на скаутите на " сините " с изявите си на разнообразни шампионати. А въпреки да няма славата на Пловдив, Благоевград, Стара Загора като люпилня на гении, то Пазарджик има съществено наличие в историята на Левски. Особено през XXI век. Градът може да се похвали, че цели трима играчи, които са израснали там, са носили капитанската лента на стадион " Георги Аспарухов ".
 Вили Вуцов: Има нещо гнило в Левски, богат бедняк има ли?!
Вили Вуцов: Има нещо гнило в Левски, богат бедняк има ли?!

" Публиката не може да бъде главното перо, с което Левски да се устоя и да гради мощен тим "

Първи до нея се добра Георги Петков, който я наследи от Елин Топузаков. Стражът бе титулярен капитан до 2010 година, когато " сините " се разделиха с него.

Щафетата от него пое Владимир Гаджев. Халфът също бе определен от шефове и съотборници да извежда тима от съблекалнята. Той обаче се счита за младеж на Левски, откакто притеглен рано-рано в школата.
 Анди Краев е свързващото звено сред Хебър и Левски
Анди Краев е свързващото звено сред Хебър и Левски

Разцъфна в Пазарджик под управлението на Ники Митов

Там за малко попада и различен капитан на " сините ", обвързван с Пазарджик. Става въпрос за Веселин Минев. Той обаче пробива при мъжете в други тимове преди още веднъж да се завърне на " Герена ". Един от тези отбори е точно Хебър. Феновете на Левски пък даже му бяха лепнали и прякор - Веско Вековен, откакто бе един от малцината оживели от Дрийм тийма на Станимир Стоилов в идващите сезони.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР