Нормално е когато се инициира политическо обсъждане по важни въпроси

...
Нормално е когато се инициира политическо обсъждане по важни въпроси
Коментари Харесай

Ротационните скандали: Денков смята, че след челни сблъсъци, са нужни преговори

Нормално е когато се инициира политическо разискване по значими въпроси да стартира с преден конфликт на хрумвания и с доста страсти, с чувство за невъзможност. Нормално е след първия конфликт страните да седнат на масата на договарянията и да намерят тези общи механизми и решения, които да реализират набелязаните общи цели. Това сподели министър председателят Николай Денков преди старта на постоянното държавна съвещание.

Според него близо 9 месеца това държавно управление работи и има резултати в извънредно комплицирана политическа структура единствено поради обстоятелството, че ръководещите са посочили, че могат да водят разговор между тях със заинтригуваните страни, както и, че може да намира решения в интерес на хората.

Относно програмата на Министерския съвет, Денков разгласи, че през днешния ден ще бъде утвърден бюджета на фонд " Сигурност на електроенергийната система ", посредством който ще бъдат обезпечени над 2,5 милиарда лв. през тази година, 93 милиона лв. за безплатните познавателни книжки и учебници и 400 милиона лв. за осъществяване на плануваната капиталова стратегия на общините.

" Важно е да продължим напред, с цел да можем всяка седмица да вършим уверени крачки към европейското развиване на тази България, в която желаеме да живеем дружно ", заключи министър-председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР