Нормално е един отбор да има 3 екипа - за

...
Нормално е един отбор да има 3 екипа - за
Коментари Харесай

7 различни екипа за един сезон

Нормално е един тим да има 3 екипа - за домашен срещи, за гостувания и трети, за запаса. Понякога отборите си вършат и четвърти комплект, само че не подобен е казусът с " Кьолн ".

Германският отбор е употребявал цели 7 екипа през сезон 2017/18. Домакинският е в бяло и алено, а аварийният - напълно в алено.

На тима толкоз доста му подхожда третият вид на спортната екипировка от предходната акция, че я оставят и за идващия сезон. Въпросната фланелка бе употребена против " Аугсбург " през септември.

В Бундеслигата играчите на " Кьолн " са облечени по друг метод. Имат обособени екипи и за " Лига Европа ".

Седмата тениска не се предлага в свободна продажба, само че в случай че последовател си купи останалите шест, които костват общо 422 паунда, то той ще получи и специфичния екип като подарък.

За да се избегне неразпознаването на тимовете в мача против " Лайпциг " във вторник, се наложи футболистите на " Кьолн " да излязат на терена с въпросния седми екип.

Разнообразната екипоровка обаче по никакъв начин не оказва помощ на отбора да излезе от рецесията. В момента " Кьолн " е на дъното в Бундеслигага, на цели 7 точки от зоната на спасението.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР