Нормално е децата да изглеждат като родителите си и да

...
Нормално е децата да изглеждат като родителите си и да
Коментари Харесай

Майка и дъщеря изумиха всички! Никой не може да разбере кой е родителят ВИДЕО

Нормално е децата да наподобяват като родителите си и да имат сходни черти и цвят на очите, както и на косата. Но една майка и щерка от Джорджия в Съединени американски щати наподобяват толкоз идентични, че хората изпитват компликации да схванат коя от тях е дъщерята и коя е майката, осведоми "Мирър ".

Стейси Саймън и щерка й Мадисън вършат видеоклипове на TikTok, а феновете считат, че двете може да са близначки. Майката, която е на към 40 години, споделя, че не схваща за какво хората я бъркат с 16-годишната й щерка.

В един скорошен клип двете дами се появяват облечени в съвсем идентични блузи и дънкови къси панталони, като с дългите си прави руси коси и огромните усмивки объркват още повече потребителите в мрежата, до момента в който те се пробват да схванат кой е родителят.

Двете са написали към обявата: „ Не сте ли това дуо майка / щерка, което хората считат за близначки? “

Since it’s said so often, we went there. Still don’t see it! @madisonn._.smithh
Видеоклипът в TikTok е събрал над един милион гледания и е харесан повече от 150 хиляди пъти. Стотици хора също по този начин го разясняват, с цел да споделят объркването си, като някои споделят, че тяхната аналогия е "умопомрачителна ".

Един от потребителите написа: „ Гледах това 10 пъти, пробвайки се да схвана коя е майката, само че очевидно ще се наложи да прочета мненията, с цел да си изясня. “

Трети разяснява: „ Бог безусловно е направил прекопирване и слагане (copy and paste) “.

По-късно Стейси изтръгва всички от объркването им и признава, че тя е вляво на фрагментите, а Мадисън е вдясно.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР