Нормално е да има емоции във всяка една такава раздяла.

...
Нормално е да има емоции във всяка една такава раздяла.
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора опита да тушира напрежението между Борисов и Цветанов

Нормално е да има страсти във всяка една такава разлъка. Тя е сложна и тежка, само че партията би трябвало да продължи. Така кметът на Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко Тодоров разяснява раздялата на ГЕРБ с досегашния втори човек в ръководещата партия Цветан Цветанов. Изпълнителната комисия би трябвало да поеме ролята на Цветанов, което стана ясно и от думи на Бойко Борисов.
Според Тодоров, Цветанов няма да тръгне да вреди и да пречи на развиването на ГЕРБ. Тодоров отхвърли и, че кметовете, които са били по-близки до Цветанов, би трябвало да се тормозят. По думите му, това били естествени човешки връзки. Тодоров призна пред Нова телевизия, че си приказвал с Цветанов след отдръпването му и на Цветанов му било тежко.
На въпрос дали Тодоров е човек на Борисов или на Цветанов, той отхвърли, че е човек на избрана фигура и изясни, че влезнал в ГЕРБ по своя самодейност. " Хубавото е, че министър председателят желае тази партия да я има още 20-30 години ", сподели Тодоров и си пожела да има млади фрагменти, с цел да се случи това.
" Не имам вяра, че ще отиде да работи в друга партия ", разяснява още кметът на Стара Загора и напомни случая с партия " Баста ", която сътвори някогашният аграрни министър Мирослав Найденов след абсурда с прокурор Николай Кокинов и записите от къщата на Бойко Борисов в Банкя.
Ако има групички, знаете по какъв начин работи министър председателят – той идва и поставя нови хора, съобщи още Тодоров по въпроса по какъв начин ще се пази редът в ГЕРБ, като повтори, че е сигурен, че Борисов гледа напред и желае да отваря вратите за младежи.
Това с Веско Маринов беше по-скоро във връзка на разнообразни смешки в интернет, счита Тодоров, който добави, че нямало място за сръдни и засягане, поради констатацията, че Цветанов се е засегнал. Той изключи като допустима причина за махането на Цветанов това, че ГЕРБ е откраднала гласове от Движение за права и свободи на локалните избори.
За край Тодоров не разяснява на 100% дали ще се кандидатира за кмет на Стара Загора или ще се цели по-високо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР