Нормално е белите дрехи да станат матови и сиви след

...
Нормално е белите дрехи да станат матови и сиви след
Коментари Харесай

„Най-добрият“ начин за избелване на сиви дрехи е като използвате артикул от супермаркета - и това не е белина

Нормално е белите облекла да станат матови и сиви след постоянно носене и пране - само че има на ниска цена метод за озарете ги, без да посягате към белина.

Може да е тъжно, когато обичаната ви дреха стартира да се трансформира в непредвиден колорит на сиво, само че това е много постоянно срещано събитие. Белите облекла постоянно са покрити с оптически избелители, които се измиват с течение на времето, оставяйки ги да наподобяват сиви.

Въпреки това, не е нужно просто да оставяте свежите си бели облекла да извехнат. Феновете на онлайн сензацията за разчистване Софи Хинчлиф, известна още като госпожа Хинч, се притекоха на помощ на човек, който обезверено търсеше съвет по отношение на избелването на обезцветени бели облекла.

Отиваме на страница във Фейсбук, където почитателите на госпожа Хинч споделят личните си препоръки за разчистване и главоблъсканици, един консуматор на обществените медии попита: „ Имам няколко остарели бели тениски, които с времето са придобили този гнусен сив цвят. Накиснах в кофи с Napisan, само че не съм съумях да ги пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР