Нормалните хора правят по 1-2 деца. Има друга категория, в

...
Нормалните хора правят по 1-2 деца. Има друга категория, в
Коментари Харесай

Каракачанов за ромите: Правиш 8-9 деца, пишеш ги глухонеми и нямаш интерес да работиш

Нормалните хора вършат по 1-2 деца. Има друга категория, в която знаят, че колкото повече деца, толкоз повече помощи. Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите заболели от епилепсия. Че ти нямаш никакъв интерес да работиш. Това страната докога ще го толерира? Няма повече, давам отговор аз. Така сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия, разяснявайки ромския въпрос.

" Въпрос на държавна политика е дали страната ще толерира раждаемостта в гетата. Не може и не е вярно да се поставя знак за тъждество сред етническа принадлежност и закононарушения. Но в случай че погледнем обстоятелствата, за жалост, са присъщи за тази общественост. Политически правилно е едно, само че обстоятелствата би трябвало да бъдат посочвани ", добави той.
Още по тематаСимеонов и Движение за права и свободи не харесаха ромската идея на КаракачановКаракачанов: Пречупена е отрицателната наклонност в развиването на Българската армияКаракачанов: Детето ти проси или проституира - родителят носи отговорностРомите в Сливен недоволни от ограниченията на Каракачанов за по-добра интеграция
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР