Нормализирано е движението на пътен възел Даскалово, съобщи за БТА

...
Нормализирано е движението на пътен възел Даскалово, съобщи за БТА
Коментари Харесай

Възстановяват мантинелата на моста с падналия автовоз

Нормализирано е придвижването на пътен възел " Даскалово ", заяви за Българска телеграфна агенция районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов. Освободено е пътното платно, от което нощес падна автовоз.

Започнало е и възобновяване на мантинелата, скъсана от транспортното средство.

В 19:15ч. нощес автовоз с пернишка регистрация „ Скания “, който превозвал един автомобил, скъса еластичната мантинела и падна от моста на пътен възел " Даскалово ". Служители на полицията открили, че Сканията се е движела от столицата в посока Перник. Слизайки от автомагистрала „ Струма “, на пътен възел „ Даскалово “, водачът изгубил ръководството на камиона. Водачът е бил мощно затиснат от мотора, изваден е след аварийно-спасителна интервенция в съответно положение, само че е умрял по-късно в пернишката болница. Трупът е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия.

Водачът е бил с 19 години стаж зад кормилото и незначителни прегрешения на пътя. Започнато е досъдебно произвеждане по случая. Направени са два огледа на местопроизшествието. Причините за случилото се в развой на определяне.
Разследването продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР