Нормализира се обстановката в пострадалия от наводненията район. С помощта

...
Нормализира се обстановката в пострадалия от наводненията район. С помощта
Коментари Харесай

Тече оценка на най-спешните ремонти на пътищата след потопа по морето

" Нормализира се ситуацията в потърпевшия от наводненията регион. С помощта на екипите от Министерство на вътрешните работи се извеждат туристите. Тече оценка на най-спешните поправки на пътни уреди, които би трябвало да се създадат. В най-кратки периоди ще бъдат обезпечени средства от Агенцията за пътна инфраструктура. Това съобщи министър председателят Николай Денков след диалог с щаба в Царево.

По информация на Министерство на вътрешните работи до 7.30 часа тази заран няма нито един сигнал за бедстващи или нуждаещи се хора. Няма нови жертви. Идентифицираните са четири – двама мъже и две дами.

Социалните служащи към този момент са създали огледи на потърпевши парцели в част от засегнатите обитаеми места – в с. Кости, село Лозенец и Царево. Приети са първите заявки за разпределяне на еднократна помощ до 1512 лева Тя ще бъде изплатена до края на месеца. Днес обществените служащи не престават с огледите на потърпевшите парцели в Ахтопол и Варвара ", оповестиха от държавната осведомителна работа.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР