Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Повод за

...
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Повод за
Коментари Харесай

ВСС ще вземе Съдебната палата от Лозан Панов, оказа се виновен и за рап парче

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE
Повод за последната акция против арбитър Панов, който е изкарван като дежурен провинен за всички проблеми в системата, е снимането в Съдебната палата на клип към рап парче. Текстът на продукцията слага в мощно позитивен подтекст пушенето на марихуана. Много от участниците в клипа танцуват с оръжия в ръцете. Подобни гангстерски препратки има в други хиляди сходни поп песни от последните 20 години.

Само преди десетина дни болшинството във Висш съдебен съвет отпред с основния прокурор Иван Гешев натопи Лозан Панов за всички неудачи с разпределението на делата в правосъдната система. Никой не подсети обстоятелството, че отговорността за това състояние е на остарелия състав на Висш съдебен съвет, където парадът се командваше от някогашния основен прокурор Сотир Цацаров. Сега офанзивата продължава с клип към рап ария.

Очакването е Съдебната палата да се даде за стопанисване на шефката на Софийския апелативен съд Даниела Дончева. Срещу нея преди време имаше инспекция за нарушаване на инцидентното систематизиране на делата. Съдия Дончева бе забъркана в скандал с намесата ѝ по дело с интерес за над 100 милиона лв., обвързвано с банкрутиралата КТБ.

Съдия Дончева е дала устно единодушие да се оправи с ръководството на Съдебната палата в телефонен диалог с шефа на Върховния административен съд Георги Чолаков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР