Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE YALTA

...
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE YALTA
Коментари Харесай

YALTA CLUB стартира 2018 с TAKEOVER и Elegant Touch Showcase



Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE

YALTA CLUB започва 2018-а година с TAKEOVER празненство в ROOM 2. На 19 януари клубът ще посрещне двама от членовете на Apollonia - DYED SOUNDOROM и SHONKY, които ще пускат музика цяла нощ без спиране. Гост артистите ще бъдат единствените, които ще се качат зад пулта на клуба за вечерта, а вратите ще бъдат отворени в 23:30 ч. На 20 януари (събота), клубът още веднъж ще отвори порти за второто издание от поредицата Elegant Touch Showcase.

За три години TAKEOVER съумя да сплоти група от хора, търсещи настоящ и първокласен тон на родната сцена, както и един по-различен метод на развлечение. Концептуалните празненства на Liubo Ursiny доведоха редица различни актьори и предложиха на публиката доста незабравими нощи в столичния клуб. Триото Apollonia също е част от тези актьори, без значение дали са гостували дружно или поотделно. След като Dyed Soundorom откри независимо втория сезон на TAKEOVER, а по-късно ги видяхме в цялостен състав, е време да посрещнем двама от тях, в тандем, който не сме виждали до-сега.

Dyed Soundorom несъмнено е един от най-вълнуващите и търсени диджеи на ъндърграунд сцената и неизменима част от триото още от самото му основаване. В началото на кариерата си французинът набира известност с продукции като Question и Remote Cocktail, издадени посредством лейбъла Freak N’Chic, само че ремиксът му на Anthea & Alex Celler’s ‘The Playmaker’ е това, което го изтрелва под светлините на прожекторите. Не след дълго е поканен за резидент на именития клуб DC10 в Ибиза, където свири на небезизвестните петъчни празненства Circoloco. Dyed е бил посетител на някои от най-хубавите празненства и местоположения в света като Panorama Bar в Берлин, Womb в Токио, Robert Johnson във Франкфурт, Dimensions в Хърватия и Rex Club в Париж. През годините се отличава усетът на Soundorom за ремикси, като единствено някои от хитовите му са този на Maya Jane Coles’ ‘What That Say’, ремиксът му на хаус парчето Amame от Intruder, което бързе се изкачи в класациите на Beatport, както и тъмната му и хипнотична интерпретация на Paragroove от Onno.

Вторият член от триото Apollonia, който ще забележим в петък, е някогашен математик с различим тон и тайнствен псевдоним Shonky. Запален по клубовете от тинейджърска възраст, той открива пристрастеността си към ъндъграунд музиката по време на афтър празненствата Batofar в Париж. По това време резидент на празненствата е Dan Ghenacia, третият член на Apollonia.Именно по този начин стартира дългогодишното им другарство, както и това с Dyed Soundorom. Самият Ghenacia споделя, че Shonky " има присъщ гений и постоянно, когато прави нещо, то е съвършено. " Няколко образеца за това са ранното му EP Olympia за Freak n’Chic или ремикса му на All I Can Say от Danton Eeprom. Shonky е извънредно работлив и през годините издава за лейбъли като Crosstown Rebels, Contexterrior, Culprit и Real Tone с парчето Le Velour, което се трансформира в класика и по-късно е издадено от лейъбъла още веднъж като ремикс, включващ Mr. Fingers,

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE

Delano Smith и The Martinez Brothers.

В събота (20 януари) основателят на едноименния лейбъл Elegant Touch Showcase и резидент на – YALTA CLUB RUNO ще ни изненада със специфичен сет по случай рождения си ден. Заедно с него на пулта ще застанат младите и надарени - Impérieux, Antoni Andonov и Lyuben. Както постоянно Elegant Touch ще предложи изобретателен интериор и добре изпипана музикална селекция.

За празненствата TAKEOVER клубът още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв за 19 януари и 10 лева за 20 януари.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР