Nord Building е най-новият проект на строителна компания PIMK Build.

...
Nord Building е най-новият проект на строителна компания PIMK Build.
Коментари Харесай

Вдигат 50-метровия Nord Building близо до бул. Северен

Nord Building е най-новият план на строителна компания PIMK Build. 281 нови жилища в една дейна локация - на метри от новия бул. „ Северен” - това в резюме e „ визитката” на 14-ия план на компанията, част от холдинга на PIMK.

Nord Building е жилищен комплекс, който още веднъж носи запазената марка на вложителя - разкош на налични цени, изясни за „ Марица” Здравко Тинков от екипа. Сградата ще бъде ситуирана в непосредствена непосредственост до новия Lidl на бул. „ Северен” - това е една от най-бързоразвиващите се местоположения в града, които притеглят с новата си инфраструктура и с близостта си до централната градска част. За разлика от досегашните планове на компанията,

Nord Building залага на високото строителство

- това са три нови жилищни секции на 18 етажа с по 5 жилището на етаж и височина над 50 метра, изясняват от екипа. „ До месец-два стартираме с първата постройка. Планираме да продължим инвестицията и в бъдеще, само че строителството на втора и трета постройка ще зависи от това по какъв начин ще се развие пазарът на парцели в идващите няколко години”, споделя Здравко Тинков. Конструкцията на постройката е безгредова, а материалите за осъществяването й още веднъж са от по-високия клас: съвременни тухли и бетон, ефикасни топлоизолации и бързи асансьори. Тинков разяснява, че пандемията към COVID-19

не се отрази съществено на пазара на парцели.

Жилища се търсят, без значение че има прочут растеж от 7-8 % в цените поради повишаването на строителните материали, което съществено се разяснява в последно време. Купувачите, които влагат парите си за инвестиция, нормално търсят по-малките жилища - едно- и двустайни. Млади фамилии са другата евентуална група за нас, те купуват, с цел да живеят в жилището, по тази причина нормално питат за по-големи жилища. " Затова и продажбите ни в Nord Building стартират от 560 евро/кв.м ", добави мениджърът.

в каре

Залага на ниското строителство до Гребната

В момента PIMK Build работи интензивно по още един план - това е Sunset Green Residence директно до Гребната база. Комплексът е ситуиран до перлата в портфолиото на PIMK Build - WestParkResidence 1 и 2. Sunset Green Residence се състои от 5 здания. Композицията от размерите основава комфортен и необятен вътрешен двор - напълно озеленен и развъртян като паркова среда.

В него са проектирани общо 142 жилището, като с изключение на общоприетите жилища, тук има и мезонети. Един от тях е с прилежаща веранда и личен двор с аспект към вътрешните пространства на комплекса.

Приземният етаж е решен напълно с жилища, към които са развити частни веранди и дворни пространства. Предвидени са детски площадки в две зони, които ще са напълно разполагаем на живеещите там. Средновисока и висока растителност е планувана по цялата външна страна на парцела, както и към детските площадки. Проектът е на архитектурно бюро STUDIO FRAME DESIGN, като водещ архитект в новия комплекс е арх. Борислав Георгиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР