Нора СТОИЧКОВА />Психосоматиката на текущия политически хаос рязко изкристализира в

...
Нора СТОИЧКОВА />Психосоматиката на текущия политически хаос рязко изкристализира в
Коментари Харесай

Десни и бесни

Нора СТОИЧКОВА /> Психосоматиката на настоящия политически безпорядък внезапно изкристализира в законопроекти против Българска комунистическа партия, " комунистическия режим ", неговите знаци и ръководители. Проектите са дело на ГЕРБ и Демократична България и са червен сигнал за обсесивно-компулсивното разстройство, обзело създателите им (стр. 2).
Според наличието им по една брутна заплата ще би трябвало да заплаща Корнелия Нинова, колчем инспекторите минат около паметника на проф. Любомир Далчев на " Позитано " 20. Защото съгласно законопроекта на ГЕРБ всички шефове би трябвало да турят по една табела на входа на учебни заведения, общини, държавни и публични институции, че Българска комунистическа партия и " комунистическият режим " са противозаконни и след това " неотложно да отстранен знаците им ". Разбира се, в случай че тази отявлена простотия мине през пленарна зала и някак се добере до " Държавен вестник ".
Въпросът е обаче коя е тази неотложна нужда тъкмо в този миг, когато болшинството в Народното събрание е плаващо и даже един постоянен кабинет не може да излъчи, ГЕРБ и Демократична България да си късат ризите във връзка историческите монументи и знаци от близкото ни минало. Ни социализъм, камо ли пък комунизъм, има по нашите земи от 32 години. За страдание. Има единствено див капитализъм. От какво се нервират и са гневни десните, на кого слугуват - не се знае. Важно е от време на време да подвигат пушилката и да въртят перките, инак напълно ще се не помни от кое място пристигнаха и защо се борят.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР