Нора сподели и какво е мнението и за най-големия й

...
Нора сподели и какво е мнението и за най-големия й
Коментари Харесай

Нора Недкова Не Спря Да Ръси Убийствени Бисери Дори И След Напускането От Вип Брадър!

Нора показа и какво е мнението и за най-големия й зложелател в Къщата – Валентин Кулагин. „ Знаете, че аз съм в спор с Валентин Кулагин, откакто посъжителствах малко с него, разбрах, че той не е неприятно момче. Като цяло всеки си има неговите болки, които носи в себе си. Не му се дразня за нищо. Не се дразня на никого за нищо “, съобщи още Недкова пред репортерката на Гала.

Нора изрично отхвърли да има „ такова нещо като лагери “ в Къщата и добави, че и двамата с гримьора са доста занимателни.

Житейски уроци

Плеймейкта показа също и на какво я е научил престоят й в къщата на „ ВИП Брадър “. „ Да, научих, че мога да ставам рошава, да ставам без грим и това да не ме тормози по никакъв метод. Защото аз съм себе си и това вътре в мен в никакъв случай няма да си тръгне. Аз съм си Нора Недкова. Аз постоянно съм била почтена и това в никакъв случай няма да се промени и поради никого “, прави Нора своите заключения за престоя си в Къщата.

Според Недкова, тя не е имала задоволително време, с цел да разкрие някои от своите най-хубави качества като добротата и човечността си. Истинско достижение за плеймейтката е, че се е научила да съжителства със 17 индивида. Нора не крие, че обича да постанова мнението си, а това несъмнено не се хареса на огромна част от съквартирантите й.

Плеймейтката споделя също, че ролята на президент на Къщата й е паснала идеално.

През цялото време думите на Нора предизвикваха смеха на коментаторите в студиото при Гала. Но това, че е родена водач, напряко ги довърши.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР