Нора Шопова се сбогува с кариерата си на синоптичка и

...
Нора Шопова се сбогува с кариерата си на синоптичка и
Коментари Харесай

Нора Шопова започна работа при гаджето си

Нора Шопова се сбогува с кариерата си на синоптичка и към този момент се развива в напълно ново занятие, научи „ Галерия “. Красивата моделка, която е магистър по „ Право “, е била поканена в консултантската компания на половинката си Траян Косев, където взима двойно по-голяма заплата от до момента.

Столични клюкари свързаха напускането на Нора Шопова с пререкания с колежката й Никол Станкулова . Всъщност двете са в прелестни връзки, а решението на Нора било взето преди повече от половин година.

Красавицата нямала желание да се задържа дълго в малкия екран, защото желала да работи по специалността си. Половинката й Траян Косев от дълго време й предложил да стартира в неговата компания, само че Нора отлагала смяната.

Гаджето й е съосновател на консултантска компания, занимаващи се с правни и бизнес услуги, и Нора предпочитала да стартира в самостоятелна компания, описват нейни сътрудници. С времето обаче осъзнала, че би трябвало да натрупа опит, с цел да бъде видяна от някоя от водещите компании у нас. Шопова към този момент е почнала работа при гаджето си и съгласно осведомени се справяла изненадващо добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР