Нора Шопова публикува снимка с гаджето си Траян Косев, придружена

...
Нора Шопова публикува снимка с гаджето си Траян Косев, придружена
Коментари Харесай

Нора Шопова:Траян е моята любов

Нора Шопова разгласява фотография с гаджето си Траян Косев, съпроводена от малко пояснение в обич. Така тя опроверга слуховете, че се е разделила с юриста, с който живее от години. Вестник „ Галерия” заяви преди дни, че съгласно нейни сътрудници от малкия екран, любовта им е в предишното. Според подправената вест на „ Галерия” знойната синоптичка разкарала преуспелия юрист малко след празниците, откакто го хванала с друга жена.


„ Досега постоянно Траян я караше с джипа си на работа, само че от месец насам Нора идва и си потегля сама “, описват нейни сътрудници от „ Нова “. Двамата имаха дълга връзка и даже се очакваше сватба”, написа още в измислицата.

В обществените мрежи Нора не скри раздразнението си от обявата във вестника на нейната колежка от Нова телевизия Кристина Патрашкова. „ Все си мислех, че за мен няма какво толкоз да измислят, само че уви!”, изля гнева си синоптичката. Нейни другари обаче я посъветваха да гледа с комизъм на измислиците: да погледнем нещата от положителната страна. „ Журналистът е бил с извънредно въображение - всичко беше измислил напълно сам
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР