Нора Шопова е единствената българка, която се е появявала на

...
Нора Шопова е единствената българка, която се е появявала на
Коментари Харесай

Корицата на „Вог“ Нора Шопова: Исках да завърша право, за да докажа, че моделите не са глупави

Нора Шопова е единствената българка, която се е появявала на корицата на стилния колос Vogue, и то два пъти. Родена в Панагюрище, от скромното възрожденско градче тя доближи до най-известните фешън столици в света - Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио. През 2014 година печели премията „ Модел на годината ", а като най-голямо персонално достижение тя приема класацията на списание Forbes „ Топ 70 на българските звезди ", където е поместено и нейното име през 2015 година. Сега Нора е водеща на прогнозата за времето в един от водещите телевизионни канали у нас. Пред Радио София тя показа: „ Много обичам историята. Аз съм от възрожденски град, татко ми е историк и от дребни са ни разхождали из цяла България, постоянно сме имали съвършените беседи. През целия ми живот историята не е била предмет в учебно заведение, за мен тя е била нещо прелестно, което ме е научавало на нови и нови неща “

С тази подготовка Нора Шопова записва компетентност „ Право “ в университета, като с помощта на приятелите си съумява да съчетава ученето с стилния подиум: „ Беше ми доста мъчно, само че аз съм извънредно упорита и считам, че всеки един младеж, с каквото и да се занимава, би трябвало да го довършва до край. Взех се в ръце, работех, учех, като множеството младежи, и бях твърдо решена, че ще завърша „ Право “ и ще потвърдя, че моделите изобщо не са глупави.

Нора Шопова попада инцидентно в стилната галактика. След първите й няколко уговорката тя осъзнава, че „ това си е работа като работа “. Но първата среща с камерата е огромно прекарване за нея: „ Изключително стряскаща. Никога няма да не помни какъв брой мощно блъскаше сърцето в гърдите ми и по какъв начин втренчено гледах камерата. Даже като видях резултатите се учудих, че наподобявам толкоз добре. Честно казано вътрешно се усещах като едно изплашено пиленце “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР