Нора Недкова успя да се докопа до един от киноидолите

...
Нора Недкова успя да се докопа до един от киноидолите
Коментари Харесай

Нора Недкова се отърка в Харисън Форд

Нора Недкова съумя да се докопа до един от киноидолите на генерации. Плеймейтката налази Харисън Форд.



Това стана на кинофестивала в Кан. Блондинката посещава събитието за следващ път. Нора даже мина по аления килим наред с купища международни звезди.

Недкова се отърка в холивудската легенда на една от най-чаканите министър председатели в Кан - новият филм за Индиана Джоунс. Осмата лента от паметната поредност бе показана за първи път точно на Френската ривиера. " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " събра елита на киното. Начело на групата звезди бе и самият Харисън Форд. 80-годишната легенда бе съпроводен от половинката си - актрисата Калиста Флокхарт, за която е женен от 2010-а.
 Нора издебна Харисън Форд на премиера на Нора издебна Харисън Форд на премиера на " Индиана Джоунс "

Това не спря напористата българка. Нора издебна звездата в коридорите след края на прожекцията, за която самата тя имаше покана. Плеймейтката се снабди с мечтана фотография и побърза да се похвали в обществените мрежи.

Недкова събра погледите на аления килим в Кан с дълга бяла рокля. Тоалетът й бе много самоуверен - с големи деколте и цепка. Така нямаше по какъв начин да остане незабелязана даже и от звезда като Форд.
   Недкова мина по аления килим в секси рокля Недкова мина по аления килим в секси рокля


Нора не за първи път е на кинофестивала. Тази година си разреши да отседне в един от най-тузарските хотели, в който постоянно се настаняват и холивудски звезди. " Карлтън " се намира на световноизвестния бул. " Кроазет ". Той е на 1 км от фестивалния замък и на самата плажна линия. Една нощувка в него коства над 1000 лв. в елементарна двойна стая. Цената скача неимоверно за първокласните стаи и жилищата. Резервациите в хотела за датите на фестивала се вършат най-малко половин година по-рано.
 Плеймейтката е в тузарски хотел Плеймейтката е в тузарски хотел


" Отново е това време от годината! Любимият ми Кан и 76-ото издание на филмовия фестивал. След години на ремонт и най-емблематичният хотел към този момент отвори порти! Ще предам поздрави на Джони Деп от вас ", написа Недкова на фотография от хотела.

Всъщност Нора съумя да издебне и Деп, само че отдалеко. Блондинката го щракна на аления килим, преди артистът да показа първия си филм от три години насам.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР