Нора Недкова омая и Куката. Актуалната мис Плеймейт успя да

...
Нора Недкова омая и Куката. Актуалната мис Плеймейт успя да
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора Недкова: Аз съм лошото момиче на Куката

Нора Недкова омайност и Куката. Актуалната мис Плеймейт съумя да завърти главата на паметния воин от „ Под прикритие ”, научи HotArena .

Красавицата обаче омагьосва с прелести артиста, основно пред камерите. Нора се оказа освен модел, само че и много надарена актриса, гласят последните вести, написа „ Телеграф ”.
„ Снимам филм „ Лоши девойки ” с артиста Мариан Вълев–Куката. Той ще излезе в кината до няколко месеца ”, издаде хубавицата.

Новата мис Плеймейт разкри, че също така е във екстаз от работата си с артиста. „ Куката е извънреден експерт. Във кино лентата участваме с още една участничка в състезанието „ Плеймейт ” — Ана Мария. Главни героини сме, работим в стриптийз клуб. Сценарият споделя за момиче, което желае да пробие на огромна сцена като танцьорка ”, разкрива още Нора.

Недкова твърди, че е изгубила много другари след успеха. И отговори на обидите на Марешка, че си е купила успеха.
„ Спечелих почтено, а тя би трябвало да се научи да губи. Трудно е да постигнеш триумф, когато даже и най-хубавите ти другари не се радват ”, споделя още тя.

Що се отнася до ухажорите, сега не може да се отърве от такива. Но си търси мъж с разсъдък и упоритости, а не просто хубав.
„ Като дребна харесвах красавци. Сега избирам такива, които имат ум в главата ”, безапелационна е плеймейтката.

В момента Нора не може да се отърве от ухажори и от сърце се радва на поддръжката на фамилията си. „ Лъжа е, че не ме поддържат. Баща ми от дълго време се е отказал от политиката и развива личен бизнес. И двамата се гордеят с мен ”, безапелационна е тя.

Що се отнася до мъжете, Нора е огромен почитател на Слави Трифонов и няма самообладание да му гостува. „ Дори бих се снимала в негов клип ”, разкрива още българската Дженифър Лопес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР