Нора Недкова обича да се изказва по всяка тема, така

...
Нора Недкова обича да се изказва по всяка тема, така
Коментари Харесай

Нора Недкова е в шок след "Ергенът": "Такова нещо не бях гледала в живота си"

Нора Недкова обича да се изрича по всяка тематика, тъй че нямаше по какъв начин да пропусне да го направи и за по този начин нашумялото предаване „ Ергенът “. Плеймейтката беше на посетители в подкаста на моделката Розмари, с която беше дружно във VIP BROTHER 2018.  Тогава Розмари стана известна около връзките си в Ричард Величков.

Виж още: Нова порция страсти: Папи Ханс възпя любовта в лирична балада

Недкова показа мнението си за участничките, някои от които са нейни колежки и носят купата Мис Плеймейт. Тя изрази възмущението си от грубото поведение на някои от девойките: „ Аз такова нещо до момента не бях гледала в живота си. Бях меко казано шокирана от нещата, които видях “. 

Виж още: Виктория Капитонова го удари на живот: Меркантилната рускиня се разсъни в Дубай

За рускинята Виктория Капитонова и двете изрично споделиха, че е в действителност доста хитра и скрито лицемерна, до момента в който Дениз непосредствено атакува със злобни нападки и обиди. Оказа се, че детинското държание на Венета доста наподобява на това на Нора преди 5 години.

Виж още: Известните БГ скандалджии, които ще слагат на мястото им ергенките Дениз, Люси и Виктория

Александра се демонстрира като жертва в предаването, тъй като всички девойки взаимно я нападнаха, само че съгласно Недкова тя самата е отговорна за това, тъй като го е разрешила и е много лабилна. В един спор постоянно има двама отговорни: „ Ако Александра е победителката, обикновено е да желаят да я показват в добра светлина “.

Виж още: Ще я познаете ли? Благовеста Бонбонова качи детска фотография и освен!

За ролята на Виктор Стоянов плеймейтката е безапелационна, че сносно си играе картите и за годините си е добра зрял и добре учтив: „ От всички най-после той ще излезе с най-хубав имидж. Добре му се получава, макар че върви и целува вътре пет дами “. 

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/, https://www.instagram.com/i.am.rosemarie/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР