Нора Недкова изглежда страховито без грим Почитател на Нора Недкова я

...
Нора Недкова изглежда страховито без грим
Почитател на Нора Недкова я
Коментари Харесай

Нора Недкова плаши без грим

Нора Недкова наподобява страховито без грим
Почитател на Нора Недкова я изтипоса без грим в обществените мрежи – написа в. „ Уикенд “. Плеймейтката несъмнено не наподобява на себе си без дебелите пластове макиаж, които всекидневно постанова по лицето си – разяснява изданието. На фотографията перхидролената русокоска е с дълги екстеншъни, които са завършени на леки талази, само че в лицето е като умито коте – написа вестникът.

Прави усещане и голямата глава и чело на варненката, които са много несъразмерни с дребното й тяло и къси крака. За никого не е загадка, че някои от звездите наподобяват много по-различно рано заран без тоновете грим, прическа и големи деколтета. А някои като Нора Недкова напряко наподобяват страховити спрямо елементарните девойки по улиците, да вземем за пример.

Самата Нора до неотдавна парадираше, че хубостта й е естествена и е въпрос на положителни гени в рода й.
„ Не съм си правила пластични интервенции. Всичко е ген. Може би един ден, откакто родя, бих си поставила импланти, само че на този стадий и на тези години не мисля, че е належащо да товаря тялото и организма си ”, разяснява Нора, когато се окичи с купата „ Мис Плеймейт ” преди години. Три години по-късно тя към този момент е размислила по въпроса и възнамерява да напомпа бюста си с общо 900 кубика силикон. Риалити героинята желала голям бюст като на кумира й Николета Лозанова, който да разпалва мъжките мераци.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР