Нора Недкова е тръгнала за Монако на романтичен уикенд със

...
Нора Недкова е тръгнала за Монако на романтичен уикенд със
Коментари Харесай

Слави води Нора Недкова в имението си в Монако! Плеймейтката здраво се е впила в щедрия си си спонсор

Нора Недкова е тръгнала за Монако на сантиментален уикенд със Слави Трифонов, дочу HotArena.

Актуалната плеймейтка не серпантина да се хвали, че ще върви в Монако с мъж, за който до неотдавна е можела единствено да мечтае. На въпроса " Кой е той? “, тя единствено се кискала и намигала и казвала: „ Тайна, загадка, загадка “. За всички от обкръжението й обаче е ясно, че това е Слави, с който тя стартира спекулация малко преди Нова година, откакто бе посетител в шоуто му.

Според осведомени връзката им не била сериозна , само че това не им пречело да прекарват дружно цялото си свободно време към този момент четири месеца.
Слави желал от Нора единствено прелестно превозване, а в подмяна предложил обилно финансиране на всичките й потребности като дама от класа, както и задължения да поддържа имиджа си на звезда. Един от тях е новият план на Криско и Слави „ Гледай по какъв начин се прави “. Говори се, че Криско бил срещу присъединяване на Недкова в клипа, тъй като била скарана от години с половинката му Цветелина. Трифонов обаче оповестил, че в случай че Нора не влезе в плана няма да взе участие и той, написа „ Уикенд “.

По информация на вестника, малко преди да срещне Дългия тя вършала из нощните клубове в търсене на мощно мъжко наличие, което да я подсигури финансово. Сега обаче този проблем бил решен с помощта на Слави Трифонов.

Знае се, че двамата са посрещнали Нова година в Абу Даби . После са пътували до латинска Америка, а в този момент Трифонов я води в имението си в Монако, където са ходили единствено членове на фамилията му. Няма да е изненада някой ден до момента в който сякаш единствено го забавлява, Нора да се нанесе и в дома му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР