Нора Караиванова стартира музикалния сезон с One Last Mistake. Песента,

...
Нора Караиванова стартира музикалния сезон с One Last Mistake. Песента,
Коментари Харесай

Песен за шокираща любовна история е новият хит за сезона

Нора Караиванова започва музикалния сезон с One Last Mistake. Песента, в тандем със STANI (Станислав Вълев), излиза в мощно 80-десетарско звучене и неповторим синт уейв жанр. One Last Mistake е като прочувствено продължение на предходния им план Chain On My Brain, давайки поръчка за безапелационен клубен шлагер, създаван задоволително дълго, с цел да е съвършен.

“Дори бих нарекла One Last Mistake ненапълно историческо парче, тъй като го вършим повече от 2 години. - споделя Нора - И двамата със STANI минахме през разнообразни житейски обстановки, а като прибавим и интервала на пандемия, в действителност се получава, че този план много дълго време узряваше. “

One Last Mistake излиза с поддръжката на Музикаутор и Национален фонд " Култура “, със взаимната креативна сила на Нора и STANI: музиката е основана и от двамата, текстът е на Нора, аранжиментът-на STANI. Към екипа се причислява и Антони Рикев a.k.a. Wah Tony, в чието студио Нора записва вокалите и, който влиза в плана с емблематичната си китара. " Тони дава страхотна пулсация на парчето " -добавя Нора и показва екипа, виновен за визията.

One Last Mistake е осъществена образно и сценарно от Георги Муков, в екип с Атанас Радев и Светозара Христова. След " Като океан “ и " Едно “ Нора работи за трети път с Георги, само че за разлика от предходните планове, в настоящия влизат и актьорите Явор Костов-Яша и Ива Атанасова, оплетени в забавна любовна скица. По сюжет видеото демонстрира типичната история за влюбени, само че финалът подава оня замайващ поврат, поради който си заслужава фрагментите да се изгледат още веднъж.

Лятото на НОРА:

One Last Mistake е единствено началото на един изпълнен със мощна креативна сила сезон. В разгара на лятото следва предстояща премиера на мюзикъла " Бодигард “, със специфичното присъединяване на Нора Караиванова. След фантастичния триумф на " Коса “ Нора още веднъж работи с Държавна опера Варна, този път в музикално премеждие, отдадено на великата Уини Хюстън. " Аз ще съм Ники-лошата сестра. Водещата роля е за актрисата Манал Ел Файтури, с която се разбирам отлично, въпреки това зрелище да е предизвикателство и за двете ни. Може би режисьорът Борис Панкин ни е избрал за този облик на сестри тъкмо, с цел да се допълваме и предизвикваме взаимно. “

" Бодигард “ с присъединяване на Орлин Горанов, Нора Караиванова и Манал Ел Файтури е с премиерата на 22 юли, в Летния спектакъл във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР