Нона Йотова вече няма е част от звездите участници в

...
Нона Йотова вече няма е част от звездите участници в
Коментари Харесай

Богомил Бонев изплю камъчето: Не Свилен, той бил виновен за елиминирането на Нона

Нона Йотова към този момент няма е част от звездите участници в „ Денсинг старс “

Актрисата, певица и алена депутатка отпадна от музикалното шоу, дружно с екранния си сътрудник Свилен Ноев от „ Остава “.

Ексцентричната Нона Йотова не е фаворитка на публиката, само че в тази ситуация възторженостите бяха в нейна изгода. А почитателите на шоуто са безапелационни, че трябвало да си върви Свилен, а Нона да продължи да танцува.

Само че преди този момент някогашният вътрешен министър се издаде, че не желал Нона Йотова да взе участие в „ Денсинг страс “.

„ Помолих близка другарка, една от журито в „ Денсинг старс “ да скъса Нона още на прослушването. Казах й, че шоуто ще провали проектите ни за зимата. Тя единствено ми се усмихна и отхвърли “, показа генералът в оставка.

Този „ грях “ той си признал на новогодишната трупаза.

„ Но в този момент съм удовлетворен, че Нона избра да взе участие. Горд съм от нейното показване, тя би трябвало да изпитва същото. Е, склонен съм, че Свилен трябваше да си върви. Ама по какъв начин да се случи сходно нещо, в случай че жена му е една от редакторките в продукцията “, още веднъж хвърли бомбата Богомил Бонев.

А мъжът на Йотова подметна, че е удовлетворен още от едно нещо. „ Изпратих жена си като Нона, а си я прибрах като Лайза Минели “, още веднъж се пошегува Бонев.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР