Номинираният за премиер с втория мандат Николай Денков постави съдебната

...
Номинираният за премиер с втория мандат Николай Денков постави съдебната
Коментари Харесай

Денков: Виждаме опити от всякакви страни да се блокира правителството

Номинираният за министър председател с втория мандат Николай Денков сложи правосъдната промяна и настоящото приемане на измененията в Наказателно-процесуален кодекс и Закона за правосъдната власт като изискване за съставянето на държавно управление.

Денков изрази отчаяние от гласуваното през вчерашния ден от правната комисия като съобщи, че са " осакатени текстове ".

" Ако още веднъж стартираме да подменяме текстовете и да гласуваме закони, които няма да реализират същинска правосъдна промяна, не знам дали бих желал да продължаваме в тази посока. Аз разбрах през вчерашния ден следобяд за случилото се в правна комисия, тъй че, дайте ни малко време да забележим какво се случва и от другата страна ", сподели той.

По думите му са сега се виждат опити от всевъзможни страни да може да се блокира държавното управление.

" Мисля, че е ясно, че има аргументи за това. Разделението е огромно накъде ще тръгне България през идващите години. Залогът е огромен и това, което сподели господин Петков е задоволително ясно. Да забележим какво ще каже Радостин Василев през днешния ден. Това, което ние разбрахме е, че той се е похвалил персонално, че има с него институции и хора от престъпния контингент, които в действителност това ги интересува. Ще се опитам да минем доколкото е допустимо умерено през тези трудности. Мисля, че и Габриел има предпочитание да има краен резултат, само че няма да е елементарно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР