Номинираният за правосъден министър Момчил Иванов от Има такъв народ

...
Номинираният за правосъден министър Момчил Иванов от Има такъв народ
Коментари Харесай

Номинираният за правосъден министър Момчил Иванов се отказа от поста

Номинираният за правосъден министър Момчил Иванов от " ИТН " се отхвърля от поста. Това разгласи персонално кандидат-премиерът Пламен Николов на брифинг в Народното събрание.

" Поради персонални аргументи нашият претендент за правосъден министър се отхвърли от позицията. Всичко това, което се наложи да преживее като изявления и изявления, не разрешава на неговото достолепие да продължи с тази сага ", изясни той.

" Тъй като това е нов факт и за нас, ще научите новата кандидатура напълно скоро ", добави Николов.

Великотърновският юрист Момчил Иванов стана прочут с обявата си във Facebook против неназовани " соросоидни платени политици " и " майкопродавци ", която доста хора дефинираха като неприемлива, а " Демократична България " даже възразиха против нея.

Постът в обществената мрежа на Момчил Иванов гласи следното:

" За първи път някой споделя НЕ на соросоидните платени политици - майкопродавници. Срещу Има Такъв Народ е задействана цялата гнусна сган, която последните 30 години непрекъснато точи държавните финанси под една или друга форма. Тоя път няма да ви се получи! Ще удържим цялата тази неприязън в името на България и националният интерес ".

Той удостовери авторството си за обявата.

Иванов не показва за кого става въпрос в текста. Думата " соросоиди " се употребява от националисти по адрес на хора с прозападна ориентировка, които пазят демократични полезности.

Коментарът на Иванов е от обедните часове на предишния петък, когато се появи информацията, че " ИТН " са обсъждали с Демократична България и ИБГНИ номинацията на Петър Илиев за министър председател. По-късно мандата за съставяне на държавно управление взе Пламен Николов.

След като въпросното изказване стартира да се тиражира в обществената мрежа, то беше изтрито от персоналната страница на Момчил Иванов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР