Номинираният за Оскар режисьор Дарън Аронофски разкри част от новото

...
Номинираният за Оскар режисьор Дарън Аронофски разкри част от новото
Коментари Харесай

Зрелищната конструкция в Лас Вегас става най-големият филмов екран

Номинираният за " Оскар " режисьор Дарън Аронофски разкри част от новото си създание върху софтуерното знамение - " Сферата " в Лас Вегас. Така тя се трансформира в най-големия кино екран в света.

Новата туристическа атракция е най-голямата сферична конструкция, правена до момента. Тя е висока 111 метра и е необятна 157 метра, с най-големия в света LED екран. Конструкцията се състои от почти 1,2 милиона светодиодни шайби, като всяка съдържа 48 обособени LЕD светодиода. Те могат да изобразяват безчет разнообразни цвята. Конструкцията може да побере до 20 000 души, в това число местата за правостоящи. В нея ще се организира концерти и спортни събития.

Официално „ Сферата “ в Лас Вегас се открива на 29 септември с концерт на Ю2. Премиерата на спектакъла „ Sphere Experience “, включва продукцията " Пощенска картичка от Земята " на Дарън Аронофски е на 6 октомври. Тя е разказано като частично научнофантастична история, частично документален филм за природата, като води феновете на странствуване от Антарктика, надълбоко в океана и в необятния космоса. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР