Номинираният за наградата Еми актьор Джонатан Майорс е отстранен от

...
Номинираният за наградата Еми актьор Джонатан Майорс е отстранен от
Коментари Харесай

Marvel се отказва от Джонатан Майорс след присъда за домашно насилие

Номинираният за премията " Еми " артист Джонатан Майорс е отхвърлен от Marvel Studios, откакто е наказан за нахлуване над тогавашната си другарка, заяви Би Би Си.



Снимка Getty Images: Джонатан Майорс

В понеделник правосъдно жури в Ню Йорк откри, че 34-годишният Майорс е нападнал и тормозил английската хореографка Грейс Джабари по време на свада през март.

След произнасянето на присъдата представител на Marvel съобщи, че студиото повече няма да работи с артиста.

Майорс може да бъде наказан на до една година затвор, когато бъде произнесена присъдата през февруари.

Това е голямпровал за един от водещите холивудски артисти, от който се очакваше да взе участие в голям брой филми на Marvel.

Майорс играеше злодея Канг Завоевателя във филмите на Marvel. Той взе участие в " Ант-Мен и Осата ": Квантумания през февруари предходната година и в сериала на Disney+ " Локи ", който към този момент е във втория си сезон.

Marvel към този момент отсрочи премиерните дати на Отмъстителите: Династията Канг, в който той трябваше да играе основната роля. Той трябваше да се появи още веднъж в ролята на героя в последвалия филм " Отмъстителите ": Тайните войни.

Не е ясно дали Marvel Studios възнамерява да го размени с различен артист или да отпише героя му от филмите.

Според The Hollywood Reporter Marvel към този момент е наел основателя на Локи, с цел да преработи черновата на кино лентата, който се очакваше да се споделя " Династията Канг ". Новото работно заглавие на кино лентата е " Отмъстителите 5 ", оповестяват източници на изданието.

Списание " Мечти " заяви, че иден филм с присъединяване на Майорс, който се спрягаше като вероятен кандидат за " Оскар ", също беше отсрочен след ареста му.

Американската войска също по този начин се отхвърли от присъединяване в огромна рекламна акция на звездата от " Крийд III ", откакто новината се разчу.

Бившата му другарка, госпожа Джабари, остана със строшен пръст, синини и порезна рана зад ухото, откакто двойката се скара за телефон в кола чартърен в Ню Йорк.

Инцидентът се случва, когато госпожа Джабари вижда текстово известие от друга жена на телефона на Майорс, в което написа: " Искам да те целувам тъкмо в този момент ".

В устрема си да си върне телефона филмовата звезда хванал тогавашната си другарка, извил ръката ѝ зад тила и я блъснал в главата, свидетелства госпожа Джабари.

Той беше приет за отговорен за нахлуване посредством повърхностно причиняване на физическа щета, както и за тормоз.

Съдебните заседатели обаче отхвърлиха да го осъдят по обвиняванията в тормоз с утежняващи условия и нахлуване за причиняване на физическа щета.

Обвинението показва нападението като последната ескалация в опитите на Майорс да " упражни надзор " над приятелката си посредством физическо и прочувствено принуждение. На правосъдните заседатели бяха показани гласови записи и текстови известия сред някогашната двойка.

" Аз съм страшилище. Ужасен човек. Не съм кадърен на обич ", изпраща артистът в текст през септември 2022 година, до момента в който заплашва да се самоубие.

В аудиозапис от спор през същия месец Майорс споделя на госпожа Джабари, че би трябвало да се държи повече като Корета Скот Кинг и Мишел Обама, съпругите на Мартин Лутър Кинг и някогашния президент Барак Обама.

" Аз върша велики неща освен за себе си, само че и за моята просвета и за света ", сподели той и добави, че тя ще би трябвало да " прави жертви " за него.

В изказване, споделено от юриста на Майорс след осъждането на артиста, се споделя, че той продължава да има вяра в невинността си, " към момента има религия в процеса и чака с неспокойствие да почисти изцяло името си ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР