Номинираният за министър на образованието Николай Денков уточни, че никога

...
Номинираният за министър на образованието Николай Денков уточни, че никога
Коментари Харесай

Номинацията за министър на образованието: Николай Денков няма намерение да отменя изпити

Номинираният за министър на образованието Николай Денков посочи, че в никакъв случай не е казвал, че би трябвало да се анулират външното оценяване или държавните зрелостни изпити.

Той е квотата на „ Продължаваме промяната “ и е един от двамата министри, които резервират поста си то служебното държавно управление.

„ Рано е да се приказва за удължение на образователната година, тъй като това е много тежък развой, обвързван е с изпитите “, посочи Денков след представянето на целия състав на проектокабинета в Народното събрание.

Той разгласи, че е приказвал към този момент с препоръчаната за министър на опазването на здравето Асена Сербезова и първата им задача ще е да седнат дружно с медицинските експерти и да обсъдят какъв ще бъде методът за присъствено образование в изискванията на пандемия.

Служебният министър уточни, че в съдружното съглашение е залегнал и обзор на учебниците и образователните стратегии, който ще отнеме време.

Денков разяснява, че за него не е било мъчно да се съгласи да остане на поста, тъй като има положителни връзки с Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР