Номинираният от Продължаваме промяната за министър на културата Атанас Атанасов

...
Номинираният от Продължаваме промяната за министър на културата Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Бъдещият министър на културата станал републикански шампион по тенис в двойка с Григор Димитров |

Номинираният от " Продължаваме промяната " за министър на културата Атанас Атанасов е на 31 години от Хасково.  Активно тренира тенис от 8-годишен, като едвам на 14 година става републикански екипен първенец по двойки на България дружно с Григор Димитров.

Атанас Атанасов е учил в хасковската езикова гимназия, а на дипломирането си е един от отличниците на випуска. Занимавал се е с доста извънкласни действия – хорово пеене, диспути, класическа китара и други.

Завършил е театрално изкуство от Whitman College (САЩ), където е признат на цялостна стипендия и се дипломира в топ 3 на своя випуск.

Живял е в Холивуд, Берлин и Лондон, като с изключение на актьор пред камерата и на сцената, продуцирал е документално кино.

Неговият филм   “Отключи сцената ” беше показан на 5 интернационалните фестивала и печели 1 място в категорията “Избор на публиката ” в Джорджия, Съединени американски щати. 

Във кино лентата се споделя историята на плана Unlock the Stage, който Атанасов създавав Лос Анджелис. Чрез онлайн акция планът набира над $15,000 за възобновяване на читалището в родното село на баба и дядо – Татарево.

6 следващи години Атанас Атанасов провежда фестивала " ОТКЛЮЧЕНО " с концепцията да поддържа сцената на читалището жива.

Продължавам смяната, тъй като видях, че е допустима, и тъй като България има извънредно богата просвета и история, които заслужават да бъдат на международната сцена, афишира Атанасов на страницата на Политическа партия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР