Номинираният от ПП/ДБ/СС Борис Бонев за водач на листа и

...
Номинираният от ПП/ДБ/СС Борис Бонев за водач на листа и
Коментари Харесай

Борис Бонев отсега пробва стола на шефа на СОС

Номинираният от ПП/ДБ/СС Борис Бонев за лидер на листа и евентуален ръководител на Столичния общински съвет занапред тества дали креслото му харесва.

На Бонев, който още от появяването си на политическия хоризонт работи да стане кмет на София, му се наложи тежко решение, тъй като „ Продължаваме промяната “ към този момент бяха дали обещание позицията на спонсора си милионер Васил Терзиев. Трите партии гледат на обединението между тях като единствен късмет да имат кмет в столицата, по тази причина Бонев се принуди да прави крачки обратно.

Към днешна дата той очевидно е безропотен със ориста си и явно няма самообладание да идват изборите, с цел да разбере дали ще успее да се класира за началник на Общинския съвет.

Бонев спазари „ Спаси София “ в подмяна на поста, само че дали Политическа партия и Демократична България ще съумеят да си спазят обещанието към него в последна сметка е решение на софиянци. За да седне трайно на стола Борис Бонев, обединението се потребност от болшинство в съвета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР