Номинираният от избрания президент на САЩ Джо Байдън за министър

...
Номинираният от избрания президент на САЩ Джо Байдън за министър
Коментари Харесай

Екипът на Байдън връща трансджендърите в американската армия

Номинираният от определения президент на Съединени американски щати Джо Байдън за министър на защитата Лойд Остин съобщи, че поддържа проекта за анулация на възбраната за транссексуални да служат в американската войска, съобщи Ройтерс.

Остин сподели това по време на чуването в Сената на американския Конгрес по отношение на разглеждането на кандидатурата му за министър на защитата.

" Ако си кадърен и дипломиран да служиш в армията и отговаряш на стандартите, би трябвало да ти бъде разрешено да служиш и можете да очаквате, че такава ще е позицията ми и отсега нататък ", безапелационен бе Лойд Остин.

Остин съобщи още, че ще работи за прочистването на американската войска от расисти и екстремисти, в случай че кандидатурата му за министерския пост бъде доказана, съобщи Ройтерс.

" Ако бъда утвърден, ще работя крепко за слагане на завършек на половите похищения, за прочистването на армията от расисти и екстремисти и за основаването на климат, в който всеки годни и искащи хора да имат опция да служат на страната ни по заслужен метод ", сподели той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР