Номинираният от ГЕРБ за премиер Николай Габровски събира екип от

...
Номинираният от ГЕРБ за премиер Николай Габровски събира екип от
Коментари Харесай

Борисов: Ако има трети мандат, ще настояваме за правителството на проф. Габровски

Номинираният от ГЕРБ за министър председател Николай Габровски събира екип от специалисти, отдалечени от политическите партии. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който отиде в Силистра, с цел да поздрави членове и симпатизанти по случай 16 години от основаването на политическата групировка, съобщи БНР.

Борисов изясни, че е избрал Силистра, с цел да не остане подозрение, че се намесва в работата на проф. Габровски.

За отхвърли България да бъде призната в Шенген Борисов упреква ръководството на " Продължаваме промяната " и превръщането на страната ни в главен дом на трафиканти. Това е повода да сме изгубили уважението на доста страни в Европа, сподели още той.

" Преди две години нулева миграция при ГЕРБ, а в този момент виждате какъв безпорядък – гинат служители на реда, всеки ден задържат каналджии. Миграционният напън може да бъде спрян единствено със съдействието на Турция и посредничеството на Европейския съюз. "

Външните сътрудници би трябвало да видят, че у нас има политическа класа, по тази причина " страната има потребност от държавно управление, с цел да можем да влезем и ние в еврозоната ".

Екип, който е оптимално далечен от всички партии, събира сега проф. Николай Габровски, тъй като " за мен това е само работещият вид ", сподели Борисов и продължи:

" Да се направи държавно управление с къс живот, с цел да се одобряват неотложни неща, които са значими за страната, тъй като всичко е спряло.

Ако по този начин не стане, в случай че има трети мандат… ние ще настояваме за това държавно управление, което ще избере професор Габровски ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР