Номинираният беше Избран! Фарсът продължава с пълна сила. Главният прокурор

...
Номинираният беше Избран! Фарсът продължава с пълна сила. Главният прокурор
Коментари Харесай

Адв. Елена Гунчева: Лицата на корупцията избраха лицето на Анти...корупцията

Номинираният беше Избран! Фарсът продължава с цялостна мощ. Главният прокурор беше заменен от своя заместител, а той размени Пацо Терасата, който беше пратен на сладко заточение, когато стана неуместен.
Корупцията е закононарушение. Подкуп даден, рушвет признат. Наказателният кодекс е задоволително явен. А какви са триумфите на Цацаров като основен прокурор против корупцията, като се изключи че разкарва като мечка на синджир Иванчева и Петрова по улиците с окови на краката? А и не се знае дали ще издържи обвиняването. След като се разбра, че прокуратурата е притискала очевидците?

Днешният Първи герой с корупцията до момента си гукаше с властимащите, т.е. с тези, които са корумпирани. Защото отвън властта корупция няма и няма по какъв начин и да има. Комисия по корупцията има, също както и корупция. Комисията и корупцията взаимно не си пречат. Дори допускам, че някъде имат доста допирни кешови точки.

Истината е, че никой проверяван няма да си избере неуместен за него проверяващ. Кое е неразбираемото? Играем си на народна власт и то не доста ловко.

Всички гербави са дали своят вот за Цацаров. Интересното е, че и 27 депутати от Българска социалистическа партия също. Явно е доста комфортен за доста политици. " ВОЛЯ ", която беше издигнала другият претендент, забавно, че не гласоподава за него, а за Цацаров.

ФАРС, ЦИРК, КОРУПЦИЯ И НАВЪРЗАНИ СВИНСКИ ЧЕРВА!

Елена Гунчева

Елена Гунчева

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР