Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел започва разговори с

...
Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел започва разговори с
Коментари Харесай

Представители на ПП-ДБ не дойдоха на срещата с ГЕРБ-СДС заради ангажименти на Петков и Василев

Номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел стартира диалози с представители на партиите в Народното събрание в търсене на поддръжка за сформиране на кабинет. Преговори ще се водят с всички парламентарни сили без " Възраждане ".

Първата на среща са поканени от ПП-ДБ. Точно в 10.00 часа представители на ГЕРБ-СДС, в лицето на ръководителя на ПГ Десислава Атанасова, томислав Дончев и други представители влязоха в залата, макар че бяха известени тази заран от Николай Денков, че молят срещата да се организира в петък заради отсъствието на Кирил Петков и Асен Василев.

 

По-рано тази заран номинираната за министър председател Мария Габриел показа целите си. По думите ѝ основната дума на днешните срещи ще бъде разговор сред парламентарните групи.

" Първото, което ще направи министърът на правораздаването в моето държавно управление, е да внесе пред Висшия правосъден съвет искане за освобождението на основния прокурор Иван Гешев заради уронване на престижа на правосъдната власт ", сподели тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР